TEJTUM SE FOKUSIRAO NA RAZIGRAVANJE SAIGRAČA: Sjajno krilo ne služi šut, ali pronašao je drugi način da utiče na utakmice

V.M.

12. 06. 2024. u 13:28

NAŠ večerašnji izbor je glavni igrač Seltiksa koji večeras gostuju Dalasu u trećoj utakmici finala NBA lige (2.30).

ТЕЈТУМ СЕ ФОКУСИРАО НА РАЗИГРАВАЊЕ САИГРАЧА: Сјајно крило не служи шут, али пронашао је други начин да утиче на утакмице

Foto: Profimedia

Seltiksi su se prošetali do finala plej-ofa, a najzaslužniji za to je Džejson Tejtum. Sjajno krilo je pokazalo tokom doigravanja da je u potpunosti sazreo kao igrač i spreman je da povede Seltikse do titule koju čekaju od 2008. godine.

Šut ga nije služio u uvodne dve utakmice i nije imao zapaženi poenterski učinak, ali odlično razigrava svoje saigrače, što je pogotovo pokazao u drugoj utakmici kada je podelio 11 asistencija.

Tejtum je igrač koji ima najviše loptu u rukama u napadu Seltiksa i često nakon prodora izbacuje odlične paseve spolja otvorenim šuterima Bostona koji umeju da se ''raspucaju'' van linije 7,24 i tako ''sahrane'' protivnika.

Pored toga, bivši student Djuka provodi na terenu ubedljivo najviše od svih igrača i očekujemo da ponovo odigra bar 40 minuta na večerašnjem susretu.

Ovaj susret je jako bitan jer Boston vodi sa 2:0 u seriji, a ukoliko večeras slavi, napraviće enorman korak ka rekordnoj 18. tituli.

Zbog toga što ne šutira dobro i zbog samog stila njegove igre u finalu, odlučili smo da Tejtuma predložimo plus asistencije jer smatramo da je granica više nego pristojna.

NAŠ TIP: Džejson Tejtum +5,5 asistencija (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUKLA BRUKA! Alkaraz priznao da se folira tokom mečeva