VELIKI DERBI, AL' ZAMALO: Italijani napravili čudan potez uoči današnjeg meča

V.M.

19. 06. 2024. u 11:30

''AZURI'' su odlučili da nam uskrate zadovoljstvo gledanja izuzetno zanimljivog odbojkaškog meča sa Poljskom, koji je na programu večeras od 21.00, jer će bez ijednog standardnog prvotimca igrati završnu fazu Lige nacija u Sloveniji.

ВЕЛИКИ ДЕРБИ, АЛ ЗАМАЛО: Италијани направили чудан потез уочи данашњег меча

Foto Profimedia

Za Poljsku i Italiju se slobodno može reći da se radi o dve najkvalitetnije reprezentacije na svetu, igrali su finala poslednjeg Svetskog i Evropskog prvenstva i danas je trebalo da gledamo još jedan klasik u njihovoj režiji, ali toga neće biti.

Iako su prve dve nedelje Lige nacija igrači u najjačem mogućem sastavu, ''azuri'' su odlučili da to ne učine u poslednjoj nedelji i očigledno je da su se zadovoljili samim plasmanom na Olimpijske igre i da ih Liga nacija preterano ne zanima.

Skroz su promenili sastav za ovih par utakmica koje će odigrati u Sloveniji i iskusni stručnjak na raspolaganju neće imati ni Mikjeleta, Đanelija, Laviju, Rusoa, Galasija....

Sa druge strane, Poljaci i da hoće, ne mogu da dođu u slabom sastavu jer oni gotovo na svakoj poziciji imaju po nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača.

Pored Kureka koji se vratio u sastav tokom druge nedelje takmičenja, sada će zaigrati i jedan od najboljih u istoriji ovog sporta, veliki Vilfredo Leon.

Upravo je sjajni primač kubanskog porekla bio najzaslužniji za osvajanje Evropskog prvenstva prošle godine kada je u finalu dominirao protiv Italijana, a sada kada je napunio baterije spreman je da to učini i u ''Stožicama''.

Takođe, Grbić će na raspolaganju imati i Bjenijeka koji je duže vreme bio odsutan zbog povrede i konačno je spreman da pomogne ekipi.

Oba tima su već osigurala plasman na završni turnir Lige nacija, tako da ovaj meč nema ni rezultatski značaj, ali verujemo da u ovakvim sastavima Italija nema šta da traži protiv Poljske.

NAŠ TIP: Italija - Poljska hendikep setova 2 (2,5) (kvota 2,20)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata