BRONZA MU DAJE VETAR U LEĐA: Sjajni Italijan igra tenis svog života!

V.M.

14. 08. 2024. u 13:33

RAZIGRANI Lorenco Muzeti će u derbiju drugog kola mastersa u Sinsinatiju ukrstiti koplja sa miljenikom domaće publike Fransesom Tijafoom (1.00).

БРОНЗА МУ ДАЈЕ ВЕТАР У ЛЕЂА: Сјајни Италијан игра тенис свог живота!

Foto: Profimedia

Italijan ove sezone igra tenis svog života i nalazi se u sjajnoj formi. Dogurao je do polufinala Vimbldona gde ga je zaustavio Novak Đoković, dok je nakon toga na Olimpijskim igrama osvojio bronzanu medalju.

Nju je osvojio pobedivši Feliksa Ožea Alijasima, a vredi istaći to da ga je u polufinalu takođe savladao Novak Đoković koji ga je u dva navrata sprečavao da se domogne finala velikih turnira.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Osvajanje bronze je Italijanu dalo vetar u leđa i očekuje se da na betonu takođe pruža dobre partije, iako je poznato da mu to nije najomiljenija podloga.

U prvom kolu mastersa u Sinsinatiju posle preokreta je savladao Nikolasa Đarija (4:6, 7:6 (5), 7:6 (4))

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Danas će imati težak zadatak jer će mu rival biti Franses Tijafo koji igra promenljivo ove sezone, ali je uvek insipirisan kada igra u Americi i pred domaćom publikom je pružao najbolje partije u svojoj karijeri.

Dvadeset sedmi igrač sveta je poznat po tome da se dosta oslanja na svoj servis i forhend, te je pravi izdanak tradicionalne američke škole tenisa.

Najskoriji turnir odigrao je u Montrealu gde je iznenađujuće ispao u prvom kolu od Tabila (4:6, 2:6), tako da je motivisan došao u Sinsinati da "ispravi" taj slab nastup i ovaj masters je otvorio pobedom nad Davidovič Fokinom u dva seta (6:3, 7:6 (6)).

Tijafo i Muzeti su se sastajali šest puta u svojoj karijeri i samo jedanput je meč završen u dva seta, tako da smo mi odlučili da večeras verujemo tradiciji i tipujemo da će granica gemova biti prebačena.

NAŠ TIP: +22,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove