SFEROPULOS JE SELEKTIRAO SASTAV PO SVOM UKUSU: Crvena zvezda se u Moskvi priprema za novu sezonu

M.M.

12. 09. 2024. u 10:13

CSKA će ugostiti Crvenu zvezdu u okviru VTB kupa.

СФЕРОПУЛОС ЈЕ СЕЛЕКТИРАО САСТАВ ПО СВОМ УКУСУ: Црвена звезда се у Москви припрема за нову сезону

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Janis Sferopulos je napravio veliki posao sa Crvenom zvezdom, sa igračima koje nije on selektirao je uspeo da osvoji tri trofeja.

Crveno-beli su najpre osvojili Kup Koraća u Nišu, da bi kasnije savladali Partizan u ABA ligi, odnosno Superligi Srbije.

Ekipa je pojačana sa nekoliko velikih imena, u klub su se vratili Nikola Kalinić i Ognjen Dobrić, a Kodi Miler Mekintajer, Ajzea Kenan, Uroš Plavšić i Majk Daum će po prvi put obući crveno-beli dres.

Kodi je prošle godine imao neverovatnu sezonu u Baskoniji i uz Markusa Hauarda je bio oslonac tima, dok je Kenan zajedno sa Olimpijakosom igrao fajnal-for Evrolige.

Plavšić je igrao jako dobro u Megi i sada mu preostaje da se dokaže na daleko višem nivou.

Zvezda će danas odmeriti snage sa snažnim Moskovljanima koje predvode Melo Trimbl, Kasper Ver i Aleksa Avramović.

CSKA voli da igra u izuzetno brzom ritmu i verujemo da će šampion Srbije to ispratiti.

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +162,5 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

TEŠKO JE PRIČATI O RAFI, A NOVAK ĐOKOVIĆ...: Rodžer Federer bez dlake na jeziku o svojim velikim rivalima