DA LI JE KONAČNO DOŠLO VREME ZA TITULU? Bilsi su glavni pretendenti na tron

V.M.

23. 09. 2024. u 12:40

U jednoj od dve utakmice današnjeg programa NFL-a, Bafalo bilsi će ugostiti Džeksonvil džeguarse (1.30).

ДА ЛИ ЈЕ КОНАЧНО ДОШЛО ВРЕМЕ ЗА ТИТУЛУ? Билси су главни претенденти на трон

Foto Profimedia

Već nekoliko godina unazad, Bafalo je među glavnim kandidatima za titulu, ali nikako ne uspeva da dođe do Superbola koji nikada nije osvojio u svojoj istoriji.

Kvalitet je tu, jaki su na svim pozicijama i ovu sezonu su otvorili odlično, tako da imaju razloga da veruju da je konačno ova sezona u kojoj će osvojiti titulu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Kako bi to učinili, gotovo sigurno će morati da imaju prednost domaćeg terena u plej-ofu, pošto su Bilsi poznati kao sjajna domaćinska ekipa i potrebna im je podrška njihove "bils mafije" kako bi dogurali do samog kraja.

Što se tiče rezultata, Bafalo je za sada ostvario rutinske pobede, u prvom kolu je bio bolji od Kardinalsa (34:28), dok je dosta ubedljiviji bio protiv svog divizionog rivala Majamija (31:10).

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sa druge strane, Džeksonvil je preko leta produžio ugovor sa svojim talentovanim kvoterbekom Trevorom Lorensom kojeg je učinio najplaćenijim igračem lige u jednom trenutku, međutim, to mu se za sada neisplaćuje na terenu.

Doduše, treba reći da su Džeguarsi igrali izuzetno neizvesne utakmice sa Majamijem (17:20) i Klivlendom (13:18), međutim, u obe su poraženi i sada su u velikoj opasnosti da sezonu započnu skorom 0-3, čemu se niko u klubu nije nadao na startu kampanje.

Prošle sezone večerašnji rivali odigrali su meč u Engleskoj na stadionu Totenhema kako bi promovisali NFL širom Evrope i sveta, a na njemu je slavila ekipa Džeksonvila sa 25:20.

Očekujemo da gosti budu veoma motivisani kako ne bi dozvolili da dožive tri uzastopna poraza, verujemo da ćemo gledati veoma zanimljiv meč i tipujemo hendikep na Džeguarse.

NAŠ TIP: hendikep 2 (-7,5) (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)