TAKO TO RADE ŠAMPIONI: Dodžersi se "digli iz mrtvih" i sada sigurno koračaju ka velikom finalu

V.M.

14. 10. 2024. u 12:56

U drugoj utakmici finala Nacionalne lige, Los Anđeles dodžersi će na čuvenom "Dodžer stadionu" dočekati Njujork metse (22.08).

ТАКО ТО РАДЕ ШАМПИОНИ: Доџерси се дигли из мртвих и сада сигурно корачају ка великом финалу

Foto: Profimedia

Dodžersi su ove sezone napravili tim za titulu, glavni su favorit za osvajanje Svetske serije i opravdali su tu ulogu u Divizionoj rundi protiv San Dijega koji ih je baš namučio.

Padresi su pored njih verovatno bili najjača ekipa u plej-ofu, u strašnom ritmu su dočekali doigravanje i poveli su sa 2-1 u seriji, međutim, franšiza iz Los Anđelesa je zaigrala najbolje kada je to bilo najpotrebnije, "digla se iz mrtvih" i rutinskim trijumfima od 8:0 i 2:0 plasirala se u finale Nacionalne lige.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Na korak su od plasmana u Svetsku seriju, koju su poslednji put osvojili 2020. godine, a zadnja prepreka su im Njujork metsi koji su uhvatili zalet u drugom delu sezone i jedno su od najvećih iznenađenja MLB lige.

Ipak, na prvom meču koji je sinoć odigran Dodžersi su pokazali Metsima da su u ovom trenutku kvalitetnija ekipa, ubedljivo su slavili s rezultatom 9:0, a večeras će pokušati da upišu nov trijumf i obezbede prednost od 2:0 u seriji pre nego što se ovo finale Nacionalne lige preseli u Njujork.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Što se tiče Metsa, oni su učešće u plej-ofu započeli još u vajldkardu, tamo su bili bolji od Milvokija (2:1 u seriji), dok su u divizionoj rundi napravili veliko iznenađenje savladavši Filadelfiju poprilično ubedljivo sa 3:1.

Lepo je videti da se ekipa iz Njujorka vratila u sam vrh sveta bejzbola, međutim, smatramo da ne poseduju kvalitet da se nose sa Dodžersima i očekujemo rutinski trijumf ekipe čiji ugovori igrača iznose preko milijardu dolara.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu (FOTO)

JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu (FOTO)

Rusija, zbog rata u Ukrajini, ne nalazi često razlog da među najnovije a najvažnije vesti objavljuje informacije iz međunarodnog sporta, jer usled silnih međunarodnih sankcija Rusi maltene i ne učestvuju u svetskim sportskim zbivanjima, ali se Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, pobrinuo da jedna sportska vest prilično zatekne Rusiju.

14. 10. 2024. u 14:00

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu