LAK ZADATAK ZA TROSTRUKOG PRVAKA EVROPE: "Plavci" se nalaze u seriji veoma slabih rezultata

V.M.

18. 10. 2024. u 11:05

DANAŠNjI program poljskog prvenstva u odbojci otvoriće Šlepsk i Zaksa koji se sastaju u "Suvalki areni" od 17.30.

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ТРОСТРУКОГ ПРВАКА ЕВРОПЕ: Плавци се налазе у серији веома слабих резултата

Foto: Profimedia

Zaksa je prošle godine imala jednu od najgorih sezona u skorijoj istoriji kluba i preko leta je napravljen veliki remont.

Poljskog velikana su napustili nosioci igre poput Kačmareka i Šlivke, Smit je zašao u godine i nema veliku minutažu, tako da ekipa sada izgleda dosta drugačije, a od rostera iz perioda kada je osvojila tri uzastopne titule Lige šampiona (2021, 2022, 2023) u startnoj postavi su još samo tehničar Januš i libero Šođi.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Preko leta Zaksu je preuzeo olimpijski šampion Andrea Đani i pod njegovom palicom odigrala je šest utakmice za sada na kojima je ostvarila četiri pobede uz dva poraza, a vredi napomenuti da je i dalje bez svog najzvučnijeg pojačanja, legendarnog Bartoša Kureka, kojega Mateuš Recko, još jedan novajlija, dosta dobro menja na poziciji korektora.

Poslednji meč Zaksa je odigrala pre tri dana i rutinski je slavila protiv Kupruma s 3:1 u setovima.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Današnji rival ne bi joj trebao predstavljati problem jer ide na noge Šlepsku koji je u seriji od četiri vezana poraza, a zanimljivo je da je svaki doživeo rezultatom 1:3 u setovima.

"Plavci" u svom sastavu imaju par dobrih igrača, ali su generalno dosta slabiji tim od Zakse i očekujemo rutinski trijumf gostiju u "Suvalki areni".

NAŠ TIP: hendikep setova 2 (1,5) (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?