SPEKTAKL NA FLORIDI: Večerašnji rivali imaju šampionske ambicije!

V.M.

21. 10. 2024. u 12:07

VEČERAS ćemo u 2.15 gledati jedan od najzanimljivijih mečeva sedmog kola NFL lige kada Tampa Bej bakanirsi budu dočekali Baltimor rejvense na "Rejmond Džejms stadionu".

СПЕКТАКЛ НА ФЛОРИДИ: Вечерашњи ривали имају шампионске амбиције!

Foto: Profimedia

Ovo je obračun timova koji su u uvodnom delu sezone pokazali da su ozbiljne plej-of ekipe i može se računati na njih da će biti tu kada doigravanje počne.

To se posebno odnosi na Baltimor koji se nalazi u seriji od četiri vezane pobede, a dovođene Derika Henrija preko leta pokazuje se kao pun pogodak za Rejvense.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Popularni Kralj igra fenomenalno, ima najviše pretrčanih jardi i najviše tačdaunova u ligi, a ako na to dodamo odlične nastupe aktuelnog MVP-a Lamara Džeksona jasno je zašto ih mnogi smatraju Baltimor za jednu od najboljih ekipa u NFL-u.

Na poslednja tri susreta gosti su pobeđivali izuzetno jake ekipe, redom su bili bolji od Bilsa, Bengalsa (jedan od najboljih mečeva ove sezone) i Komandersa, tako da pucaju od samopouzdanja pred večerašnji obračun sa Bakanirsima.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Što se tiče domaćina, oni takođe imaju skor 4-2 nakon uvodnih šest mečeva i u prošlom kolu su odigrali najbolji meč ove sezone pobedivši divizionog rivala Nju Orleans sejntse sa čak 51:27.

Napadčka rapsodija je ono što nosi Bakanirse, kvoterbek Bejker Mejfild igra fenomenalno, a na raspoloaganju ima možda i najbolji hvatački tandem u ligi, Evans-Godvin koji godinama dominira NFL-om.

Kroz istoriju obračuni Mejfilda i Džeksona su uvek bili zanimljivi,napeti, puni preokreta i ništa manje ne očekujemo ni večeras na "Rejmond Džejms stadionu".

NAŠ TIP: +47,5 (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOBRO JE ŽENE, SMIRITE SE! Jelena Đoković zavodi red!