AdmiralBet Karavan obišao Beograd

A.B.

21. 11. 2022. u 14:07

ODRŽANE su tri sjajne žurke za pamćenje u krcatim AdmiralBet lokalima

АдмиралБет Караван обишао Београд

Foto: AdmiralBet

Kao što smo mogli i da očekujemo, prethodne tri večeri ostaće za pamćenje po vrhunskoj zabavi, nagradama i druženju, u prepunim AdmiralBet lokalima u našoj prestonici.

Gosti su uživali u višesatnoj zabavi koju je, pored besplatnog pića i keteringa, obeležila i sjajna muzika. Prve dve večeri za sjajnu atmosferu je bio zadužen di-džej, dok su sinoć svi posetioci i igrači mogli da uživaju uz jedan od najboljih bendova – Mojito bend. 
Šarmantne hostese su delile promo materijal, među kojima su bili i brendirani duksevi i lopta AdmiralBet ABA Lige. Vrteo se i dobro poznati točak sreće sa kojeg su “padale” velike količine Freebeta.

A da su prethodne tri večeri u AdmiralBet lokalima bile centralna mesta dešavanja u našem glavnom gradu, u kojem se tražilo i mesto više, potvrđuje i “kiša džek-potova” u fantastičnom iznosu od 150.000 dinara!

Takođe, tokom sva tri dana u sredu, četvrtak i petak, u svim preostalim AdmiralBet lokalima u Beogradu bio je aktivan i “gradski džek-pot” i to u iznosu od 600.000 dinara!

Nastavite da pratite AdmiralBet karavan, jer je sledeće nedelje već na nekoj novoj lokaciji u Srbiji i ko zna, možda se iskrca baš u vašem gradu!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)