PRVI PUT: Posle saznanja da su planirali atentat na Vučića, predsednik večeras od 21 sat govori za TV Pink sa ekskluzivne lokacije

Novosti online

22. 01. 2022. u 07:59

VEČERAS od 21 sat, prvi put posle nekoliko dana i najnovijih događaja, predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriće za TV Pink.

ПРВИ ПУТ: После сазнања да су планирали атентат на Вучића, председник вечерас од 21 сат говори за ТВ Пинк са ексклузивне локације

Foto Dragan Milovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti sa ekskluzivne lokacije.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, podsetimo, saopštio je sinoć da je MUP zvanično obavešeten o postojanju kriminalne grupe koja za cilj ima atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom februara.

Obavešteni smo o postojanju kriminalne grupe koja sprema atentat na Aleksandra Vučića. Na čelu ove kriminalne organizacije je Radoje Zvicer, jedan od vođa kavačkog klana - rekao je Vulin.

Sinoć se na Instagramu oglasio predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je poručio da predaja nije opcija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (7)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!