POTPREDSEDNICA DPK Vljora Čitaku rekla je da je Vlada tzv. Kosova upala u zamku Srbije i umesto da razgovara o konačnom dogovoru ona igra po pravilima predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Boki 61

31.12.2022. 12:54

Dok vama dodje iz du..ta u praznu glavu prošao voz. Mnogo ste bitni da bi se vama bavio bilo ko u svetu. Bili ste za jednokratnu upotrebu i to je to. Otresace vas Ameri sa avionskih točkova samo polako. Imaju oni debelo iskustvo u tome.

Tri Tacke

31.12.2022. 13:59

Istraga je pokazala ko im je upalio Crkvu, ali Francuzi to ne smeju da objave, mada su na France 24 to nagovestili! Posle su počele da se uklapaju činjenice... I za Anonimuse je sada jasno šta su i čemu služe. Jer, kada radiš vekovima za večnost onda to možeš da radiš zaista polako... kada god se vrši presing oko Kosova idu teroristički napadi na Zapadu, i neko kome je to posao je sklopio kockice. Da li sada razumete čemu je služio Komunizam?! To je to!!!

Zoki

01.01.2023. 03:06

Sad mi trebali da se smejemo,jel da g Kurti? Šta to bi? A tako ste se poradovali ! Šta ćemo sad? To jest,sta ćete vi.... E Kurti,Kurti,polako,uspori,pa nisu Srbi šaka zobi.... Nemoj to nikad da zaboraviš ni ti ni tvoji vlasnici,nikad...! I da,nista nije smešno, g Kurti....

Vatro Marx

01.01.2023. 10:57

Siptar nikada nemoze vladati Srpskim svijetinji , kao prvo nemaju takve intelektualce koji bi vodili Kosmet u buducnost.. Zato imaju podrsku Zapada koji bi bogastvo uzeo i Siptara ostavijo na cédilu ostali, na Kosmetu bi bilo siromastvo kao i u Albaniju ustvar vec i jeste,