PREDSEDAVAJUĆA Komiteta spoljnih poslova britanskog parlamenta Alisija Krns obrukala se na Tviteru kada je pomešala Banjaluku i Novi Pazar, ali je i pobrkala proslavu pravoslavnog Božića i Dan Republike Srpske.

Marija

08.01.2023. 18:50

Nad njom i sam Bog plače. Kolika provala pameti. Hajde draga deco, svih osnovnih škola u Srbiji, održiite jedan čas geografije ovoj "prepametnoj" gospođi.

db

08.01.2023. 19:02

Mučenica , nije išla dovoljno u školu , informisanje političara im je na nezavidno niskom nivou , tužno kad se svedeš na tako malo znanja , a pri tome bi da kritikuješ.

alex

08.01.2023. 19:36

angloamericko vatikanska propaganda je cesto proizvod prostackoneodgovornih osoba koji jos pate od mentalnog nepoznavanja svojih lazi.tako ja cesto na tv stanicama u ne mackoj,svajcarskoj ili francuskoj pa i austriji,prema tome gde se nalazim,naidjem na veo kazna i neodgovorna obavestenja,naravno da za tako nesto niko ne odgovara ili se izvini, to pripada,lazi,u svim propagandnim udarima protivu "drugih".nazalost nemamo,mi na za padu mogucnost da saznamo kakve propagandne komentatorske "lazi" proizvode ti koje nase "nasilno" sakupljeno drustvo,po nalogu,ne sme da trpi.

Zora

09.01.2023. 06:50

Bas kao alkoholicarka. 9.januar im je trn u oku. Sram ih bilo, Republiku Srpsku nije stvorio Dodik vec je proglasila Narodna skupstina. Nista sporno, Jel' englezi neznaju za Dejton. Sad bi i to izbrisu i zaborave. Englezi su najvece zlo. Sreca, ima onaj odozgo sve vidi. Oni ce da pricaju o pravu i pravdi. Cula je doticna sta albanci rade na Kosovu ali tu je izgleda slepa. Strasno je samo koliko mi imamo izdajnika srba. Samo se podsetite na gnusne reci Cede Jovanovica bivseg davetnika Komsica koji je izgovorio reci "Republika srpska" vestacka tvorevina, sramota svih sramota koji od zaradjenih para od Komsica ni struju nije platio, covek siznuo nacisto od zlobnih, laznih i izdajnickih reci. Srpski narod u Republici srpskoj se borio za slobodu i u drugom svetskom ratupr. Kozara, Cedo, uzmi za ruku Alisiju i odvedi je na Mrakovicu i Jasenovac pa zajedno citajte imena pogubljenih srba. Uostalom, i tvoj neko od najmulijih je iz potkozarja, progledaj malo bolje i izvini se tamosnjem srpskom narodu i nezatvaraj oci pred istinom.

TOS 1A

09.01.2023. 07:30

PIRGAVO ZLO !! Guraju vijekovima svoj pirgavi ( zlo ) nos gdje im nije mjesto.. Glupačo, gledaćete vi jos vijekovima proslavu dana 9.Januara REPUBLIKE SRPSKE.. ☝️☝️☝️ A nauči malo i geografiju pirgavo ZLO. A naučite dobro Istoriju nas Srba, pa ce vam biti sve jasno ( Slobodarski narod )!! ☝️☝️☝️

Bungi

09.01.2023. 08:49

Ostade im žal kad su po Indiji osnivali koncentracione logore i pljačkali pola planete u svojim porobljenim kolonijama.Sikte baba, živjela Republika Srpska!

Simon

09.01.2023. 10:33

Ma nije je ona ništa pomešala ,u glavi su svi pomešani zato im je i takva politika,nezna ona ni gde je republika srpska a kamoli gradovi

Vuk

09.01.2023. 13:41

Шта рећи на ову изјаву? Ово најбоље "осликава" стара Србска пословица: будале и печурке се не саде, ничу саме.