"VERUJEM DA JE TO IZUZETNA PRILIKA ZA TURIZAM": Predsednik Vučić pozvao građane Srbije da koriste avio - liniju od Beograda do Mostara

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

15. 04. 2024. u 17:22

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovao je otvaranju avio-linije između Beograda i Mostara gde je pozvao građane Srbije da koriste ovaj let.

ВЕРУЈЕМ ДА ЈЕ ТО ИЗУЗЕТНА ПРИЛИКА ЗА ТУРИЗАМ: Председник Вучић позвао грађане Србије да користе авио - линију од Београда до Мостара

Foto: Novosti

Pozvao je građane Srbije da koriste ovaj let jer odatle mogu lako da posete svoju rodbinu u tim krajevima, ali i da upoznaju taj zapadni deo Hercegovine, dolinu Neretve, pa sve do Livna i Tomislavgrada. 

- Verujem da je to izuzetna prilika ne samo za turizam nego i za mnogo više poslova koje ćemo da napravimo. Ponosan sam na činjenicu da smo poštovali dogovor i tokove - istakao je on.

Istakao je da nakon ove ceremonije slede mnogobrojni sastanci koji su u rasporedu njegove dvodnevne radne posete i dodao da je uveren da će ovu liniju i privatno koristiti sa svojom porodicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (4)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!