PERFORMANS SLUGA TZV. KOSOVA: Kurtijevi Srbi u Leposaviću na čelu s Radoicom Radomirovićem stide se srpske trobojke i Svetog Vasilija (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

12. 05. 2024. u 22:08

VEČERAS su s prvim mrakom Kurtijev poslušnik Radoica Radomirović i njegovi puleni po nalogu Kurtija ispred opštine Leposavić razvili zastavu na kojoj piše “Ovo je Evropa” i to stojeći ispod zastave tzv. Kosova.

ПЕРФОРМАНС СЛУГА ТЗВ. КОСОВА: Куртијеви Срби у Лепосавићу на челу с Радоицом Радомировићем стиде се српске тробојке и Светог Василија (ФОТО)

Foto: Novosti

sve kao reakcija na veličanstvenu srpsku trobojku koju su danas na praznik Svetog Vasilija Ostroškog Srbi ponosno razvili i poneli ulicama Leposavića!

Foto: Novosti

Ove Kurtijeve sluge na čelu s Radoicom Radomirovićem odrekle su se srpske trobojke i srpskog naroda i pokazale da se stide i Svetog Vasilija, a sve a bi se dodvorili svom gazdi Kurtiju!

S druge strane, uprkos zabrani Kurtijevog okupacionog gradonačelnika srpska trobojka danas se vijorila širom Leposavića, dok je večeras šačica Kurtijevih sluga pokušala da izvede nekakav performans, ali su se propisno obrukali i ubrzo i razbežali!

Foto: Novosti

Podsetimo, Kurtijev lažni gradonačelnik Ljuljzim Hetemi zabranio je u petak bez ikakvog osnova i obrazloženja da se srpska zastava postavi na javnim površinama povodom slave, ali srpska trobojka danas se ponosno vijori u Leposaviću. Uprkos tome, u Leposaviću je danas obeležena opštinska i hramovna slava Sveti Vasilije Ostroški, a veliki broj vernika ponosno je nosio srpsku zastavu.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO - Dokaz da Kurtujev poslušnik Radoica Radomirović namešta Srbe na hapšenje šiptarima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio