VUČIĆ IDE PONOVO U NJUJORK: Biću potpuno posvećen našoj borbi, čeka nas težak posao

Novosti onlajn

15. 05. 2024. u 19:13

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas u Ruskom domu da će ponovo otputovati u Njujork, gde će biti od nedelje uveče sve do večernjih sati u četvrtak i boriti za istinu i poručio da nećemo dati da nam uzmu čast, Republiku Srpsku i Republiku Srbiju.

ВУЧИЋ ИДЕ ПОНОВО У ЊУЈОРК: Бићу потпуно посвећен нашој борби, чека нас тежак посао

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

- Nas čeka težak posao, i da budem sasvim ličan, za mene možda najtežih sedam dana od kada sam premijer ili predsednik Srbije. Biću potpuno posvećen našoj borbi i već od nedelje uveče, ponedeljka, pa sve do tog četvrtka u popodnevnim ili večernjim satima provešću u Njujorku, gde ću se boriti za istinu, znajući da nemamo nikakvu šansu da pobedimo. Ama baš nikakvu - rekao je Vučić u Ruskom domu u okviru svog govora na temu "Revizija istorijskih činjenica i otpor slobodarskih naroda".

Kako je rekao, boriće se u Njujorku, znajući koliko je moćna mašinerija kolektivnog Zapada i znajući koliko su bogati, silni, moćni i bahati.

- Ali nemamo izbora. Saterali su nas u ćošak, a kada vas sateraju u čošak, onda više ne brinete o tome možete li da se sklonite ili možete li da izađete, jer iz čoška izlaza nema. Već se koncentrišete na ono što branite, a ono što branimo i ono što im nećemo dati da nam uzmu - to su čast, to je Republika Srpska i to je Republika Srbija. Borićemo se za Srbiju i snažnije i jače nego što su očekivali, kao što smo se borili do sada. I kad usvoje tu rezoluciju, borićemo se još snažnije - naglasio je Vučić. I nikada nećemo pognuti glavu pred onima koji bi ubedljivo najstradalniji narod na Balkanu da proglase genocidnim, poručio je Vučić. Predsednik je govor u Ruskom domu zaključio sa rečima - sačuvaćemo i Srbiju i Republiku Srpsku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio