ŽUTI OLOŠ RADI SVE ŠTO MOŽE DA BI SRBIJU POSVAĐAO SA RUSIJOM: Vulin o lažnoj vesti lista "Nova" da Putin nije hteo da se javi Vučiću

Novosti online

05. 07. 2024. u 12:45

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na lažnu vest u listu "Nova" da ruski predsednik Putin nije hteo da se javi srpskom predsedniku Vučiću.

ЖУТИ ОЛОШ РАДИ СВЕ ШТО МОЖЕ ДА БИ СРБИЈУ ПОСВАЂАО СА РУСИЈОМ: Вулин о лажној вести листа Нова да Путин није хтео да се јави Вучићу

Foto: Tanjug

- Žuti ološ radi sve što može da bi Srbiju posvađao sa Ruskom Federacijom, Kinom, sa svakom zemljom koja ne traži da priznamo takozvano Kosovo i napustimo Republiku Srpsku. Poslednja velika pakost malih Đilasovih novina je da Putin nije hteo da razgovara sa Aleksandrom Vučićem. Ne znam da li lažovi smatraju da je dobro ili loše kada se predsednici bratskih drzava Srbije i Ruske Federacije čuju ili ne čuju, ali da im ja kažem istinu, a oni sutra neka nastave sa lažima, samo nekim drugim. Kada god je predsednik svih Srba Aleksandar Vučić imao potrebe da razgovara sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, oni su razgovarali. I kada god je Vladimir Putin želeo da razgovara sa Aleksandrom Vučićem oni su razgovarali - poručio je Vulin i dodao:

- Nikada se nije desilo, nikada, da jedan drugom ne odgovore na poziv. Ako vam to kaže neko koga svaki dan bar jednom napadnete zbog bliskosti sa Ruskom Federacijom, onda je to tako. I još nešto od nosioca sankcija Sjedinjenih Američkih Država, bio sam više puta svedok i učesnik razgovora dvojice vođa i moram da vas obradujem ili razočaram, oni se mnogo poštuju i znaju da cene prijateljstvo. Pa i zato je Srbija odbila da uvede sankcije Ruskoj Federaciji, a Ruska Federacija odbija da padne na bedne trikove i posvađa se sa Srbijom - poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagujući na lažnu vest u listu "Nova" da ruski predsednik Putin nije hteo da se javi srpskom predsedniku Vučiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MA, NE MOŽETE MI NIŠTA! Novak Đoković isprozivao bahate Engleze kao nikada u životu!