JOVANOV ODGOVORIO MILIVOJEVIĆU: Napadi imaju za cilj kriminalizaciju i dehumanizaciju predsednika Vučića i njegove porodice

Novosti online

05. 07. 2024. u 21:09

MILENKO Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je na tvit Srđana Milivojevića, a njegov odgovor prenosimo u celosti.

ЈОВАНОВ ОДГОВОРИО МИЛИВОЈЕВИЋУ: Напади имају за циљ криминализацију и дехуманизацију председника Вучића и његове породице

Foto: Novosti

- U gotovo svakom objavljenom transkriptu razgovora vođa najsurovijih kriminalnih klanova, kaže se da je odbranu njihovih uhapšenih ortaka i njihovog kriminalnog klana u celini, potrebno voditi na tri načina. Najpre pred sudom, zatim putem medija i najzad na političkom polju.

- Prvi način se odnosi na odbranu pred sudom, od optužbi za dela koja se kriminalnom klanu i njegovim pripadnicima stavljaju na teret. Drugi način odbrane se odnosi na to da se u medijima voljnim da pišu u interesu kriminalnog klana, brutalnim lažima napada predsednik @avucic zato što je objavio rat mafiji i što se mafiji suprotstavio. Treći se odnosi na delovanje ljudi koji se nalaze u politici, koji u političkoj areni iznose odbranu za račun kriminalnog klana i ponavljaju laži, koje imaju za cilj da se stalnim ponavljanjem u javmom mnjenju nekako zamene uloge onoga ko je kriminalce pohapsio i samih kriminalaca.

- Takođe, ovi napadi imaju za cilj kriminalizaciju i dehumanizaciju predsednika Vučića i njegove porodice, kako bi se kriminalnom klanu pripremio teren za njihovu likvidaciju. Nažalost, mnogi narodni poslanici učestvuju u ovome. Narodnu skupštinu su pretvorili u pozornicu za odbranu Belivuka, Miljkovića i čitavog tog klana. Najuporniji i najangažovaniji na ovom sramnom zadatku je poslanik poznat kao Primerak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca