"OVO JE GNUSAN GOVOR MRŽNJE SRĐANA ŠKORA": Đurić o sramnoj kampanji napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića

Novosti online

07. 07. 2024. u 16:45

POTPREDSNIK Glavnog odbora SNS Marko Đurić oglasio se povodom najnovijih napada Srđana Škora na predsednika Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila.

ОВО ЈЕ ГНУСАН ГОВОР МРЖЊЕ СРЂАНА ШКОРА: Ђурић о срамној кампањи напада на породицу председника Александра Вучића

Foto Tanjug

- Sramna kampanja napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića nastavljena je i danas gnusnim govorom mržnje i stavljanjem mete na čelo njegovog sina Danila, od strane opozicionarnog lidera Srđana Škora.

Sve učestaliji i sve brutalniji pozivi na smrt, ne samo predsednika Vučića, već i članova njegove najuže porodice, jeste samo posledica nepostojanja programa opozicije, njihove nezrelosti i patološke mržnje prema svemu što je progresivno u Srbiji. 

Sa druge strane, takva retorika upućuje alarm nadležnim organima da najozbiljnije uzmu u obzir ovakve pretnje i da hitno preduzmu radnje iz svojih nadležnosti.

Za razliku od bezidejnih pojedinaca koji znaju samo da se služe govorom mržnje prema svemu što je srpsko i da diraju ono sto je najsvetije, a to su naša deca, jer ni za sta drugo sposobni i nisu, mi se ponosimo uspesima Srbije, i svim onim sto je ostvareno u proteklih deset godina, kao i budućim podvizima.

Ma koliko se trudili da obesmisle sve što je vredno, mi ćemo nastaviti da se borimo za budućnost i naše i njihove dece, radeći još marljivije, otvarajući nova radna mesta, gradeći nove puteve i mostove i stvarajući još jača prijateljstva širom sveta.

Dok su njihove reči i politika mržnja i agresija, naše su budućnost, prosperitet, mir, stabilnost i bolji život građana - poručio je Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)