ALARM ZA NADLEŽNE: Đurić - Pretnje Vučiću su čin mržnje i nasilja koj ne sme da bude tolerisan

Novosti online

25. 07. 2024. u 17:55

POTPREDSEDNIK GO SNS Marko Đurić, osudio je pretnje i pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na društvenim mrežama.

АЛАРМ ЗА НАДЛЕЖНЕ: Ђурић  - Претње Вучићу су чин мржње и насиља кој не сме да буде толерисан

Foto Tanjug

-Najoštrije osuđujem pretnje smrću i pozive na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića.

Slike, objavljene na društvenim mrežama, na kojima je predsednik na vešalima, predstavljaju čin mržnje i nasilja, koji ne sme da bude tolerisan.

Čin koji nas ostavlja nemim, jer samo osoba sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, može tako nešto da osmisli.

Objavljeni sadržaji apsolutno su neprihvatljivi i alarm su nadležnim organima da ozbiljno preispitaju okolnosti ovakvih ponašanja.

Poruke nasilja, mržnje i očigledne zavisti prema čoveku, koji je Srbiju izvukao iz krize i ambisa u koji je gurnuta od strane istih ovih sto danas objavljuju slike vešala na društvenim mrežama, jeste ogledalo njihovih pravih lica i iskrenih želja.

Izostanak bilo kakve stvarne politike koju mogu da ponude građanima, Đilasovi i Marinikini puleni pribegavaju najopskurdnijim potezima.

Ali mi ćemo, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, nastaviti da gradimo našu Srbiju, da otvaramo nova radna mesta, gradimo puteve i železnice, i stvaramo budućnost za našu decu.

A oni, mrzitelji svoje zemlje, svog naroda, ostaće tamo gde su ih građani Srbije na poslednjim izborima i postavili, na marginama ove države i društva.

Podrska za predsednika Vucica! Zivela Srbija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (23)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio