RAMIZU SALKIĆU I ISLAMISTIČKOJ SLOBODNOJ BOSNI SMETA VUČIĆ: Stvorio snažnu vojsku Srbije, koja za cilj isključivo ima to da brani našu zemlju

Novosti online

20. 09. 2024. u 10:34

Moćna, jaka, slobodna i nezavisna Srbija koja može da se osloni na svoju obučenu vojsku, trn su u oku Slobodnoj Bosni, džihadističko-islamističkom propagandnom glasilu iz Sarajeva!

РАМИЗУ САЛКИЋУ И ИСЛАМИСТИЧКОЈ СЛОБОДНОЈ БОСНИ СМЕТА ВУЧИЋ: Створио снажну војску Србије, која за циљ искључиво има то да брани нашу земљу

Foto: Tanjug

Dokaz za ovu tvrdnju je i najnoviji napad na Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića koji dolazi od poslanika u Skupštini Republike Srpske iz redova Bošnjaka Ramiza Salkića.

U tekstu koji je objavljen na udarnom mestu portala Slobodne Bosne, Salkić ponavlja mantru o navodnim težnjama zvaničnog Beograda da realizuje ideju Velike Srbije.

Uz to, islamistima iz Slobodne Bosne smeta jačanje srpske vojske, koje ne bi bilo moguće da se od promene sistema 2012. godine nije krenulo sa izdizanjem i jačanjem srpske ekonomije.

Salkiću i njegovim istomišljenicima smeta i što je uz Srbiju i Republika Srpska stala na svoje noge.

-Vlasti u Srbiji i RS pokušavaju veštački i napadno da stvore osećaj kod bosanskih Srba da su oni jedno sa Srbijom - jadikuje Salkić.

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!