“VUČIĆ NAGRAĐUJE ZEMLJE KOJE SU GLASALE PROTIV REZOLUCIJE O GENOCIDU”: Islamisti kipte od besa zbog poraza u UN

Novosti online

23. 09. 2024. u 09:05

ISLAMISTIČKA Slobodna Bosna još jednom je udarila na predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo zato što planira da dodeli nagrade zemljama koje su se usprotivile rezoluciji o takozvanom genocidu u Srebrenici.

“ВУЧИЋ НАГРАЂУЈЕ ЗЕМЉЕ КОЈЕ СУ ГЛАСАЛЕ ПРОТИВ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ”: Исламисти кипте од беса због пораза у УН

Foto: Printskrin

Portal Slobodna Bosna zakukao je zbog Vučićeve najave o dodeli nagrada zemljama koje su stale uz našu državu u teškim vremenima, u jednoj od najvažnijih bitki u novijoj istoriji Srbije. Za rezultat koji je postignut na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (84 glasa za rezoluciju; 87 protiv i uzdržanih) najviše je zaslužan Aleksandar Vučić koji je neumorno radio, razgovarao sa mnogim državnicima i objasnio pozadinu priče o Srebrenici. 

Foto: Printskrin

Jasno je, dakle, da islamisti prosto ne mogu da podnesu uspeh Srbije i njihov ubedljivi poraz u Ujedinjenim nacijama, pa napadaju svakodnevno, sa svih strana.

Ovo nije prvi put da islamistička Slobodna Bosna napada Srbiju i Aleksandra Vučića. Zapravo, njihova medijska mašinerija neprestano širi dezinformacije, iskrivljuje realnost i podstiče mržnju. S druge strane, Vučić je taj koji neprekidno i neumorno poziva na jedinstvo i saradnju. 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se juče iz Njujorka i rekao da će u ponedeljak krenuti u odlikovanje onih zemalja koje su glasale protiv rezolucije o Srebrenici.

BONUS VIDEO:

Hadžifejzović: Srbija pokazala kakvu moć ima, idioti u Sarajevu se pitaju zašto se neko naoružava

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk