"U IME RS UPUĆUJEM PODRŠKU PREDSEDNIKU VUČIĆU" Dodik: Na principijelan, dostojanstven i državnički način predstavio Srbiju i srpski narod

Novosti online

23. 09. 2024. u 13:50

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je obraćanje predsednika Aleksandra Vučića na Samitu o budućnosti u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku "izuzetno značajno".

У ИМЕ РС УПУЋУЈЕМ ПОДРШКУ ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ Додик: На принципијелан, достојанствен и државнички начин представио Србију и српски народ

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- I ovom prilikom predsednik Vučić je na principijelan, dostojanstven i državnički način predstavio Srbiju i srpski narod u celini, te pred celim svetom ponovio stavove koje zastupa i iza kojih stoji srpski narod. Za nas Srbe ključne su politika mira, poštovanja međunarodnog prava, ali i očuvanje porodice kao osnove zdravog društva i tradicionalnih vrijednosti koje naš narod ima, a vezane su za našu vjeru, identitet, pismo, jezik i krsnu slavu. U ime Republike Srpske upućujem podršku predsedniku Vučiću uoči njegovog sutrašnjeg obraćanja učesnicima 79. zasedanja Generalne skupštine UN, koji će kao izuzetan lider i državnik braniti stavove Srbije i srpskog naroda ma gde se on nalazio - objavio je Dodik na mreži H.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)