VUČEVIĆ STAVIO NA MESTO PARANDILOVIĆA: Krivo nam je što niste ranije otišli od nas

Novosti online

27. 09. 2024. u 14:08

PREMIJER Miloš Vučević odgovorio je danas na sednici Skupštine opozicionom poslaniku Milošu Parandilović, koji je tvrdio da nikada nije bio u Srpskoj naprednoj stranci.

ВУЧЕВИЋ СТАВИО НА МЕСТО ПАРАНДИЛОВИЋА: Криво нам је што нисте раније отишли од нас

Foto: Tanjug/Jovana Kulašević

- Žao mi je što ne pričate o svojim amandmanima. Želim da se javno izvinim građanima Srbije i članovima SNS. Pravili smo grešku, promovisali smo neke lidere današnje opozicije u javnom političkom životu, primali olako na liste, koja je uvek nosila ime Aleksandar Vučić kao nosilac liste, ljude koji su se tada trudili da stoje iza barjaka, zastava, kako bi oni danas pričali kako nisu to činili. Krivo nam je što niste ranije otišli od nas, kada ste videli da nećemo moći da zadovoljimo vaše bolesne ambicije u smislu nerealnosti u odnosu na vaše kvalitete, obrazovanje. A vi objavite još jedan Jujtjub video gde kažete da je neko spustio glavu dok vi govorite, jer to vam je najveći domet. Valjda sami da se sebi divite, vi ste čuveni junak iz čuvene stranke. A veliko hvala građanima Priboja koji su vam pokazali gde vam je mesto na prethodnim izborima. Vratite se u Priboj, malo više radite, a ne da vičete i urlate na građane - rekao je premijer.

Miloš Parandilović našao se u martu 2016. godine na listi SNS u Priboju, na 35. mestu.

- Manje-više sve bi bilo u redu da nam ne držite moralna predavanja, da sebe ne predstavljate kao visokomoralnog čoveka. Pa vi ste izdali Vuka Draškovića, Žiku Gojković. A niste ni tu stali, vi ste izdali i Vladimira Jelića. Ni tu nije kraj, jer ste nam najavili da ćete da izdate i veru. To je beskonačni put vašeg beščašća. Sve ste izdali, a sad ste rekli da ćete i pravoslavlje da izdate - kazao je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

ŠEK ŠOKIRAO CEO SVET: Amerikanci neće uzeti zlato na Olimpijskim igrama 2028! Ovi timovi mogu do postolja!