SRAMNO-PONOŠ NAKON MILICE UVREDIO I ANU BRNABIĆ: Seksistički komentari, čak je i Šolakovoj novinarki bilo neprijatno (VIDEO)

Novosti online

27. 09. 2024. u 21:21

OPOZICIJA u skupštinskim klupama jedino je ''efikasna'' u vređanju žena, a u tom ''poslu'' prednjači NATO general Zdravko Ponoš koji je, nakon što je uvredio Milicu Đurđević Stamenkovski ovog puta izrekao uvrede na račun predsednice Skupštine Ane Brnabić.

СРАМНО-ПОНОШ НАКОН МИЛИЦЕ УВРЕДИО И АНУ БРНАБИЋ: Сексистички коментари, чак је и Шолаковој новинарки било непријатно (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

- A onda mi je, kad' sam joj rekao radite nešto drugo ženo, idite, ne znam, okačite zavesu, skuvajte ručak, pročitajte knjigu, spremite ispit , radite nešto drugo u Ministarstvu, a onda mi je Brnabićka oduzela reč zato što je došla nadrndana od kuće, ne znam odakle, izgleda da je u njenom svetu uvreda kuvanje ručka, ja ne znam da li to veze ima sa njenim političkim ili seksualnim opredelenjem da je sramota kuvati ručak - rekao je Ponoš prisećajući se ''juriša'' na žene i niza uvreda na račun ministarke i predsednice Parlamenta, a onda ga je novinarka N1 prekinula, jer je i njoj, očigledno bilo neprijatno...

Kako su izgledale Ponoševe uvrede na račun žena, pogledajte u snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

RUSI SRAVNJUJU UGLEDAR SA ZEMLJOM: Grad je opkoljen - ovo su poslednji trenuci (VIDEO)