VUČIĆ O PRIJATELJSTVU ZA BIN ZAJEDOM: On je voleo moju drčnost i inat, a ja njegovu pamet i smirenost

Novosti online

30. 09. 2024. u 20:33

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis Belgrade u Kuli Beograd gde se zahvalio i šeiku Muhamedu Bin Zajedu Al Nahjanu i ispričao da je njihovo prijateljstvo počelo tako što mu je šeik rekao da je on jedini čovek koji mu ništa nije tražio.

ВУЧИЋ О ПРИЈАТЕЉСТВУ ЗА БИН ЗАЈЕДОМ: Он је волео моју дрчност и инат, а ја његову памет и смиреност

FOTO: N. Skenderija

- Kada smo se bolje upoznali, on je voleo moju drčnost i inat, a ja njegovu pamet i smirenost. Voleo je moju nezavisnost, slodoboljubivost u odnosu na sve druge u svetu. Rekao sam mu da sam imao san da najružnije mesto u našem glavnom gradu, prepuno zmija i špriceva onih koji se drogiraju, otpada, groznih baraka, pretvorimo u najlepše mesto u Srbiji. On je rekao da je to super i da ćemo to uraditi zajedno - setio se Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”