SRBI PONOVO UZNEMIRENI: Eksplozija u Zubinom Potoku

D. Z.

03. 10. 2024. u 09:44

U ZUBINOM Potoku sinoć oko 23 časa došlo je do eksplozije prilikom koje je pričinjena znatna materijalna šteta.

СРБИ ПОНОВО УЗНЕМИРЕНИ: Експлозија у Зубином Потоку

foto d.z.

Kako su saopštili iz tzv. kosovske policije, eksplozivna naprava bačena je na višespratni objekat, odnosno nezavršenu kuću, pri čemu je pričinjena šteta na objektu, ali povređenih srećom nema.

Tzv. kosovska policija slučaj je okarakterisala kao izazivanje opšte opasnosti i istraga je u toku, a iz ove policije su takođe saopštili da su u blizini jednog restorana nadomak Zvečana uhapšene četiri osobe zbog „krijumčarenja robe“.

Inače, već petnaest meseci je na snazi zabrana uvoza robe iz centralne Srbije na Kosovo i Metohiju, zbog čega se prodavnice na severu KiM suočavaju sa nestašicom robe, a brojne radnje su i zatvorene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

IMALA TEMPERATURU ŠEST MESECI: Niko nije znao šta joj je, a onda su joj saopštili strašne vesti