SELAKOVIĆ: Očekujem da nadležni organi reaguju i da u najkraćem roku otkriju i procesuiraju idejne tvorce i izvršioce pretnji porodici Vučić

Novosti online

05. 10. 2024. u 07:41

MINISTAR kulture u Vladi Republike Srbije Nikola Selaković oglasio se povodom pretnji porodici Vučić na društvenoj mreži Tik Tok:

СЕЛАКОВИЋ: Очекујем да надлежни органи реагују и да у најкраћем року открију и процесуирају идејне творце и извршиоце претњи породици Вучић

Nikola Selaković / Foto Igor Marinković

- Iz zatrovanog potoka ne može da poteče bistra voda, tako ni od zlobnih ljudi nema dobrih očekivanja. Vidimo od strane samozvanih boraca za demokratiju i njihovih sledbenika agresivnu i gnusnu kampanju na društvenim mrežama u kojoj su slobodni da crtaju mete predsednikovim članovima porodice! Potpuno ogrezli u mržnji i bez ikakvih programa, planova ili argumenata za političku borbu predstavnici tj. kriminalci i sledbenici bivše vlasti ne biraju ni način ni sredstva za monstruozne napade na političke neistomišljenike. Stalno su u zaboravu da je Srbija pravna i demokratska država u kojoj isključivo narod odlučuje na izborima o predstavnicima vlasti, a vredan, pošten i častan srpski narod je nedvosmisleno pokazao da želi politiku reformi, odgovornosti i stabilnosti koju predstavlja Aleksandar Vučić - istinski patriota, državnik i čovek koji živi za svoju zemlju. Očekujem da nadležni organi reaguju i da u najkraćem roku otkriju i procesuiraju idejne tvorce i izvršioce pretnji porodici Vučić na društvenoj mreži Tik Tok. Porodica je najčvršći stub društva, svetinja, a svetinja se ne dira! Puna podrška predsedniku Vučiću, njegovom ocu, bratu i sinu - napisao je Selaković na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?