MARINIKA OTKRILA PRAVI CILJ OPOZICIJE: Zatvoriti sve rudnike! Cirkus u Skupštini je samo paravan za nasilje koje spremaju!

Novosti online

08. 10. 2024. u 18:52

MARINIKA Tepić, desna ruka tajkuna i vođe opozicije Dragana Đilasa, priznala je na opozicionoj N1 da se ona i njeni kompanjoni zalažu za zatvaranje svih rudnika, a da je sednica u Skupštini samo paravan iza kog se kriju kako bi imali alibi da sprovode nasilje.

МАРИНИКА ОТКРИЛА ПРАВИ ЦИЉ ОПОЗИЦИЈЕ: Затворити све руднике! Циркус у Скупштини је само параван за насиље које спремају!

Foto: Printskrin

Ona je doslovce rekla da opozicija traži nešto što ne postoji nigde u svetu, a to je zeleno rudarenje:

- Mi želimo da se garantuje zeleno rudarenje što ne postoji nigde na svetu. Dakle, rudarenje je sve, samo ne zeleno - rekla je Marinika.

Ona se složila sa konstatacijom da čak i nemački "Zeleni" podržavaju rudarenje, ali to Đilasovu desnu ruku nije odvratilo od toga da prizna da je krajnji cilj sednice koju su tražili zapravo nasilje, poručujući da će fizički sprečiti otvaranje rudnika.

Podsećamo, opozicija od juče pravi cirkus u Skupštini, a najviše je briljirala poslanica Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića Ćute, Danijela Nestorović.

Ćutina poslanica satima je u Skupštini Srbije obrazlagala imbecilni opozicioni predlog zakona protiv litijuma i demonstrirala elementarnu nepismenost.

Nestorovićeva je nekoliko puta pokazala da ne zna da koristi prisvojne prideve, pa je za Periodni sistem elemenata ruskog hemičara Dmitrija Mendeljejeva koristila pridev “Mendeljejev”, kao da se čovek prezivao Mendeljej, a ne Mendeljejev.

Nestorovićeva je u jednom trenutku uporedila litijum sa “mladim punokrvnim pastuvom”, a magnezijum sa penzionerima.

Čuta je za to vreme gledao u nepoznato, demonstrirao kafansko ponašanje i skakutao toliko da je čak i Nestorovićevu iznervirao.

Đilas, glavni vođa, je za to vreme spavao!

Nakon Marinikinog javnog priznanja postalo je jasno zašto opozicija pravi cirkus od Skupštine: zatvoriti sve rudnike, ostaviti 30.000 ljudi bez posla, koliko ima rudara, i napraviti pogodan teren za nasilje i haos koji se priprema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DIMITROV KRATAK SA ŽIVCIMA: Umalo da izbije tuča, evo zbog čega je pobesneo (VIDEO)