MILAN KNEŽEVIĆ: Da domobranima od srpskog sveta nije Vučića, njihov život bi bio neprekidna i bolna vegetacija zaludnosti

Novosti online

09. 10. 2024. u 10:59

PREDSEDNIK Demokratske narodne partije i jedan od lidera koalicije ZBCG napisao je na društvenoj mreži Iks da je dobro Vučić (Aleksandar) juče prošao kad ga ne stigoše ovi domobrani od srpskog sveta.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Да домобранима од српског света није Вучића, њихов живот би био непрекидна и болна вегетација залудности

Foto: DNP

- A u stvari da im nije njega, njihov život bi bio neprekidna i bolna vegetacija zaludnosti. Ovako vazda mogu da mu prijete s tastatura: „Ubit, posjeć, nagrit“, i onda za ručkom dok broje lajkove, pitaju žene: „Kako mu ga rekoh“ - napisao je Knežević na društvenoj mreži Iks, pa nastavio:

- A žene ko žene pametnije od svojih muževa redovno ih vrate u stvarnost: „Jedi tu sarmu, i ne avetaj, sve vas je obrija na suvo, i još ste mu glavu postavili da vas ošiša“ - napisao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MINISTARSTVO HITNO REAGOVALO: Oglasili se o svedočenju K. K. povodom masakra u Ribnikaru

MINISTARSTVO HITNO REAGOVALO: Oglasili se o svedočenju K. K. povodom masakra u Ribnikaru

MINISTARSTVO informisanja i telekomunikacija sa najvišim stepenom zabrinutosti i osude reaguje povodom činjenice da je značajan broj štampanih i elektronskih medija 8. i 9. oktobra ove godine detaljno izveštavao o svedočenju maloletnog K. K. na suđenju povodom prošlogodišnje tragedije do koje je došlo u Oglednoj osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, iako je sudsko veće i na početku jučerašnjeg ročišta iznova naglasilo to da je ono zatvoreno za javnost.

09. 10. 2024. u 11:24

Komentari (0)

PIKSI NAŠAO ZAMENU, TRENIRA SA ORLOVIMA: Novi igrač se priključio reprezentaciji Srbije