KURTI HOĆE DA ZATVORI CENTAR ZA SOCIJALNI RAD U LEPOSAVIĆU I NA ULICU IZBACI NAJUGROŽENIJE: Rok radnicima do ponedeljka da izađu

Novosti online

09. 10. 2024. u 11:16

KAKO saznaje Kosovo onlajn, gradonačelnik Leposavića Ljuljzim Hetemi doneo je odluku da iseli Centar za socijalni rad u Leposaviću, čije usluge koristi 1.500 građana iz najosetljivije kategorije stanovnika.

КУРТИ ХОЋЕ ДА ЗАТВОРИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У ЛЕПОСАВИЋУ И НА УЛИЦУ ИЗБАЦИ НАЈУГРОЖЕНИЈЕ: Рок радницима до понедељка да изађу

Tanjug

Hetemi, koji dolazi iz redova Samoopredeljenja, uručio je zahtev u ponedeljak, a kako se vidi iz dokumenta u koji je imao uvid i naš portal, rok za iseljenje od nedelju dana je dat u ponedeljak.

- Poštovana gospođo Nastić, kao predsednik Opštine Leposavić, imam puno pravo da nadgledam opštinske objekte, stoga se ovim zahtevom zvanično obraćam Vama, gospođo Nataša Nastić, da zajedno sa ostalim radnicima napustite društveni objekat imovine opštine Leposavić, u roku od sedam dana, računajući od dana ovog zahteva - stoji u zahtevu koji je Hetemi uručio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MINISTARSTVO HITNO REAGOVALO: Oglasili se o svedočenju K. K. povodom masakra u Ribnikaru

MINISTARSTVO HITNO REAGOVALO: Oglasili se o svedočenju K. K. povodom masakra u Ribnikaru

MINISTARSTVO informisanja i telekomunikacija sa najvišim stepenom zabrinutosti i osude reaguje povodom činjenice da je značajan broj štampanih i elektronskih medija 8. i 9. oktobra ove godine detaljno izveštavao o svedočenju maloletnog K. K. na suđenju povodom prošlogodišnje tragedije do koje je došlo u Oglednoj osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, iako je sudsko veće i na početku jučerašnjeg ročišta iznova naglasilo to da je ono zatvoreno za javnost.

09. 10. 2024. u 11:24

Komentari (0)

LJUBAVNA PRIČA EMIRA KUSTURICE: Maja mu je srce zarobila