ŠTIMAC I OPOZICIJA OPET ISPALI GLUPI: Dokaz Crno na belo da je Ana Brnabić ubacila karticu!

Novosti online

09. 10. 2024. u 16:08

U NARODNOJ skupštini Republike Srbije u toku je treći dan rasprave o opozicionom predlogu zakona o zabrani iskopavanja i istraživanja bora i litijuma.

ШТИМАЦ И ОПОЗИЦИЈА ОПЕТ ИСПАЛИ ГЛУПИ: Доказ Црно на бело да је Ана Брнабић убацила картицу!

Foto: Printscreen

S obzirom na to da je i sama opozicija shvatila koliko je predlog zakona manjkav, nelogičan i prepun netačnih informacija i lažnih vesti, sve vreme govore o stvarima koje nikakve veze nemaju sa njihovim predlogom zakona na sednici koju su sami tražili.

Tako im je već treći dan tema „skandalozan potez“ predsednice parlamenta Ane Brnabić, koja je kako oni „dokazuju“ isečenim snimcima, izvukla svoju karticu dok se utvrđivao kvorum i nezakonito nastavila da predsedava sednicom. Šta je istina?

Naime, kada se pusti ceo snimak sednice, a ne samo isečenih nekoliko sekundi, vidi se kako Ana Brnabić izvlači svoju karticu ali je onda ponovo vraća! i na ekranu se jasno vidi mesto Ane Brnabić obojeno belom bojom, što znači da je njena kartica bila ubačena! Takođe, postoji i listing prisutnih poslanika, što je još jedan nepobitan dokaz da je kartica Ane Brnabić bila ubačena.

Da li će se Vladimir Štimac i ostatak opozicije, koji su danima širili neistine, izviniti građanima Srbije i zašto neće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

URAĐENA ANALIZA ŠVAJCARSKE: Piksi održao sastanak sa igračima