Lažni ekolog iz Uba Miloš Petković uhapšen sa drogom

Novosti online

11. 10. 2024. u 20:14 >> 20:17

Kako saznajemo, jedan od predstavnika tzv. antilitijumske opozicije Miloš Petković iz Uba uhapšen je tokom današnjeg dana u mestu Trnjaci, opština Ub, nakon što je kod njega pronađeno blizu 30 grama marihuane.

Лажни еколог из Уба Милош Петковић ухапшен са дрогом

Foto SK

Petković se prilikom privođenja nalazio u automobilu koji je vozio njegov prijatelj, a protiv njega je, uz oduzimanje pomenutih narkotika, podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga.

Petković, koji se deklariše kao simpatizer „Novog DSS“, u lokalnoj sredini je poznat kao organizator i moderator „antilitijumskog“ protestnog skupa koji je pod nazivom „Ub protiv Rio Tinta“ održan 2. avgusta, ali i kao administrator „Instagram“ stranice „Dogodine u Prizrenu“.

Iako smo se do sada, kada su u pitanju organizatori i istaknuti učesnici „antilitijumskih“ i drugih kvaziekoloških protesta, susreli sa vrlo živopisnom galerijom likova, među kojima su (navedimo samo neke) oni skloni različitim oblicima egzibicionizma, finansijskih i drugih mahinacija, te verbalnog i fizičkog nasilja prema svojim neistomišljenicima, sve češće se dešava da među njima bude i uhapšenih zbog posedovanja droge, što samo govori u prilog tome da lažni ekolozi iz dana u dan dotiču nove dubine u svom moralnom i političkom posrnuću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima