BRKIĆ NIJE SAM, UDRUŽENO NAPADAJU VUČIĆA: Cilj je samo jedan - naneti bol predsedniku i njegovoj porodici

Novosti online

21. 10. 2024. u 13:26

OČIGLEDNO je da Milovan Brkić ne napada porodicu predsednika Aleksandra Vučića i ne vređa njegovu majku Angelinu sam od sebe, već je reč o nedvosmisleno udruženoj akciji koja traje već duže vreme.

БРКИЋ НИЈЕ САМ, УДРУЖЕНО НАПАДАЈУ ВУЧИЋА: Циљ је само један - нанети бол председнику и његовој породици

Printskrin

Cilj ove akcije je da se nanese svaka vrsta bola Aleksandru Vučiću i u potpunosti dehumanizuje predsednik, njegova porodica, roditelji, deca, brat...

Dok je u zatvoru štrajkovao glađu, iz Helsinškog odbora za ljudska prava tražili su da se Brkiću "omogući adekvatna zdravstvena pomoć". Lider DS Zoran Lutovac i Ekološki ustanak takođe su tada stali u odbranu života Brkića. I Srđan Milivojević zdušno je branio Brkića, reagujući na izjave predsednika Vučića da je Brkić glavni ideolog opozicije.

U opozicionim medijima danima su se pojavljivali tekstovi u kojima se isticalo kako je Brkić životno ugrožen i kako neće dočekati kraj suđenja. Na društvenim mrežama se pisalo kako umire u zatvoru.

A onda su se mnogi od njih dotakli presude Brkiću.

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željko Bodrožić izjavio je da je presuda Brkiću od 14 meseci zatvora predstavlja potvrdu urušavanja pravosudnih institucija koje su se, kako je rekao, pretvorile u produženu ruku Srpske napredne stranke. Iz UNS-a su saopštili da je "presudom protiv Brkića sud stao na stranu vlasti, a ne zakona".

U jednom od svojih brojnih tekstova, posvećenih slučaju Milovana Brkića, N1 je prenela izjavu advokata Ivana Ninića u kojoj se navodi da Vučić Brkića "koristi kao strašilo, da pokaže šta može".

Svi ovi primeri odbrane Brkića od strane drugih opozicionih lidera, ali i njihovih medija, samo potvrđuju da Brkić u svojim monstruoznim napadima na predsednika Vučića i njegovu porodicu nije sam - već i te kako potpomognut i podržan od strane svojih opozicionih  drugova. Akcija je udružena a cilj jedan - u potpunosti dehumanizovati predsednika Vučića i njegovu najbližu porodicu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PARTIZAN POSLE DRAME SRUŠIO ZADAR: Crno-beli u poslednjim sekundama stigli do pobede