"DA LI IJEDNA MAJKA U SRBIJI MORA DA SLUŠA ONO ŠTO SLUŠA MOJA?" Vučić o gnusnim napadima na njegovu porodicu

Novosti online

21. 10. 2024. u 21:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je tokom intervjua za RTS govorio i sve češćim i bizarnijim napadima na članove njegove porodice.

ДА ЛИ ИЈЕДНА МАЈКА У СРБИЈИ МОРА ДА СЛУША ОНО ШТО СЛУША МОЈА? Вучић о гнусним нападима на његову породицу

Foto: Printskrin

Predsednik prokomentarisao je i napade i pretnje koje trpi njegova porodica, konkretno uvrede kojima je poslednjih dana izložena njegova majka.

- Da li ijedna majka u Srbiji mora da sluša ono što sluša moja majka? - rekao je Vučić. 

Podsećamo, Vučić je danas na društvenim mrežama podelio fotografiju iz predsedništv uz sledeći opis:

"Majka i otac su me prvi put zajedno posetili u zgradi Predsedništva Srbije. Zahvalan sam im za svu brigu i ljubav koju su bratu i meni poklonili, kao i našoj deci. Mi Vučići ne umemo dovoljno otvoreno da pokazujemo emocije, ali smo uvek zajedno i to niko ne može da nam oduzme. Poslednjih dana, po već oprobanom receptu, kada ne znaju kako da pobede one koji su uspešniji od njih, moji politički protivnici su krivca pronašli u mojoj majci Angelini. Opet su koristili najodvratnije i reči i laži, sve praveći se kako to čini samo jedan od njih, a to je baš onaj kojeg su svi tako zdušno podržavali u svakoj izjavi protiv moje porodice.

P. S. Moja poruka političkim gubitnicima je da su za mene njihove porodice i njihove majke svetinja u koju nikada neću da diram, a vi, kako hoćete... pobediću vas, svakako!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji