KO SU PRAVI SAVEZNICI LJUBOMIRA STEFANOVIĆA? Podrška od Ponoša do Nestorovića za LJubu Slaviju

Novosti online

24. 10. 2024. u 12:55

U POSLEDNjE vreme, u tajkunskim medijima, Ljubomir Stefanović, poznat kao Ljuba Slavija, predstavljen je kao borac za pravdu, dok se u stvarnosti iza ove maske krije manipulator koji koristi svoj status novinara da širi dezinformacije i političke agende!?

КО СУ ПРАВИ САВЕЗНИЦИ ЉУБОМИРА СТЕФАНОВИЋА? Подршка од Поноша до Несторовића за Љубу Славију

Foto: Printscreen

Stefanović, urednik "Slavija info", jedan je od protagonista tzv. alternativnih medija, koji nisu ništa drugo nego platforme za propagiranje teorija zavere i diskreditaciju institucija Srbije.

U tekstu Danasa, iza kojih stoje Dragan Šolak i Dragan Đilas, Stefanović je opisan kao žrtva sistema, navodeći da je bio ''kidnapovan'' od strane BIA, koja ga je navodno prisiljavala da prestane da vređa predsednika Aleksandra Vučića.

Ipak, sve ove tvrdnje zvuče kao još jedan pokušaj skretanja pažnje sa pravih tema i sticanja popularnosti među onima koji su protivnici trenutne vlasti.

Ovakve priče, gde Stefanović navodno biva progonjen zbog svojih ''kritičkih'' stavova, samo su deo njegove taktike da privuče pažnju i stvori imidž borca protiv sistema. Stefanovićev kanal ''Slavija info'', iako popularan na platformi Jutjub, postao je utočište za one koji šire teorije zavere i blate državne institucije, dok blisko sarađuje sa osobama poput Milovana Brkića, urednika ''Tabloida''.

Foto: Printscreen

Brkić je poznat po najgnusnijim uvredama na račun predsednika Vučića i njegove porodice, pa se postavlja pitanje da li Stefanović zaista veruje u ove teze ili ih koristi kao sredstvo za pridobijanje pažnje.

Pored toga, Ljubomira Stefanovića podržavaju osobe poput Zdravka Ponoša, Branimira Nestorovića, Save Manojlovića, Borisa Tadića, Miroslava Parovića i drugih opozicionih aktera, što dodatno potvrđuje da je njegov rad politički motivisan.

Kroz tekstove i intervjue na svom kanalu, Stefanović se trudi da destabilizuje poverenje građana u državne institucije, dok s druge strane, kroz saradnju sa medijima kao što su ''Danas'', promoviše lažnu sliku o sebi kao žrtvi.

Ljuba Slavija je daleko od borca za pravdu. Njegova namera nije da osvetli istinu, već da iskoristi medijski prostor za plasiranje neistina, napade na predsednika Vučića, i promovisanje interesa onih koji pokušavaju da omalovaže postignuća Srbije.

Ovaj lažni novinar je, u stvari, samo još jedan u nizu onih koji pokušavaju da sakriju svoje prave motive iza maske borbe za istinu i pravdu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu