JOŠ JEDAN U NIZU SLUČAJEVA KOJI IMAJU ZA CILJ ZASTRAŠIVANJE GRAĐANA KOSOVSKE MITROVICE: Rektorat Univerziteta povodom napada Miloša Subotića

Novosti online

27. 10. 2024. u 09:54

REKTORAT Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, oglasio se povodom torture koju je pretrpeo zaposleni na Univerzitetu, Miloš Subotić.

ЈОШ ЈЕДАН У НИЗУ СЛУЧАЈЕВА КОЈИ ИМАЈУ ЗА ЦИЉ ЗАСТРАШИВАЊЕ ГРАЂАНА КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ: Ректорат Универзитета поводом напада Милоша Суботића

Foto: I. R.

- Rektorat Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, najoštrije osuđuje policijsku torturu nad Milošem Subotićem, službenikom za međunarodnu saradnju Univerziteta. Ovo je još jedan u nizu slučajeva koji imaju za cilj zastrašivanje građana Kosovske Mitrovice i kao takav izazvao je veliko uznemirenje i zabrinutost studenata i zaposlenih na Univerzitetu.

Očekujemo od nadležnih međunarodnih institucija da, shodno svom mandatu, konačno preduzmu odgovarajuće mere u cilju obezbeđivanja normalnog života u našem gradu - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA NIJE U REDU SA TIM?: Čuveni teniser otkrio kada bi Novak Đoković mogao da završi karijeru