EKSKLUZIVNO U "NOVOSTIMA"! Šokantne reči koje je Grenel uputio Vučiću i šta nam je obećano ako priznamo Kosovo

Novosti online

05. 09. 2020. u 21:05

U sutrašnjem broju štampanog izdanja "Večernjih novosti" pročitajte detalje pregovora u Beloj kući, koji su se odvijali pod pokroviteljstvom američkog predsednika Donalda Trampa.

ЕКСКЛУЗИВНО У НОВОСТИМА! Шокантне речи које је Гренел упутио Вучићу и шта нам је обећано ако признамо Косово

Foto. Tviter

Šokantne reči kojima je Ričard Grenel sačekao predsednika Srbije Aleksandra Vučića na stepenicama, šta je delegaciji Srbije obećano ako prizna Kosovo i ko je sprečio prevaru sa tačkom 10, eksluzivno otkrivamo u našem sutrašnjem izdanju.

Dobro obavešteni izvori "Novosti" prenose nam kako se iza kulisa odvijala igra živaca u Beloj kući i kako se naš tim izborio da u konačnom tekstu ne bude Grenelove "dobrodošlice", odnosno kontroverzne tačke 10, kao i to koga su jurili po hotelu za pakt o gasu i čime je Vučić pokvario "žurku" Grenelu i Hotiju.

Foto: VN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (14)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!