DOMAĆE KANELONE: Sem Fabrici se pohvalio svojim kulinarskim umećem
AMBASADOR Delegacije Evropske unije u Beogradu Sem Fabrici podelio je na svom instagram-profilu fotografiju ukusnog italijanskog specijaliteta, kanelona sa sirom i spanaćem, za koje se pohvalio da su iz - domaće kuhinje.

Foto Instagram/Tanjug
On je ispod fotografije napisao: "Pogodite ko je kuvao pastu", na šta se u komentarima oglasila njegova supruga Rebeka opaskom da "nije ona".
Ambasador je očigledno hteo da ukućane, ali i svoje pratioce na "Instagramu", do kraja zadivi kulinarskim umećem, pa je uz pastu servirao i hlepčiće sa cimetom.
Preporučujemo

ZDRAVICA ZA LENKU: Kad je postao ujak, Dačić je poslanike počastio rakijom “lavrovkom”
24. 03. 2021. u 14:44

KAMUFLAŽA U SNEGU: Britanska ambasadorka na vojnoj vežbi na Kopaoniku
22. 03. 2021. u 14:20

CEO ŠID TUGUJE ZA LEPOM MILANOM: Devojka (26) tragično preminula, danima se opraštaju od nje na društvenim mrežama
DEVOJKA Milana Mišić (26) iz Šida tragično je preminula 15. jula, a na večni počinak ispraćena je dva dana kasnije u pratnji neutešne porodice, prijatelja, rođaka i mnogobrojnih sugrađani koji se danima od nje opraštaju na društvenim mrežama.
27. 07. 2025. u 08:48

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

NAUČNICI U STRAHU - RIZIK OD NESTANKA: Ada Bojana i Bokokotorski zaliv u opasnosti - more nikada nije bilo takvo
NIVO Jadranskog mora će, prema projekcijama, do kraja veka porasti 35 centimetara (cm), što će ugroziti obalska područja, posebno područje Ade Bojane i delove Bokokotorskog zaliva, navodi se u prošlogodišnjem Nacrtu Nacionalnog plana Crne Gore za prilagođavanje na klimatske promene.
25. 07. 2025. u 08:55
Komentari (0)