RECIKLAŽOM DO POPUSTA: Ekološka akcija opštine Savski venac sa JKP "Gradska čistoća"
AKCIJU "Recikliraj za čistiji Savski venac" pokrenula je Gradska opština Savski venac u saradnji sa JKP "Gradska čistoća" sa ciljem da se ovim putem dopinese zdravijoj životnoj sredini.

Arhiva
Građani sa centralne gradske opštine koji žele da učestvuju moraju najpre da se prijave, a posle dostave ličnih podataka mogu da podignu besplatan paket eko-kesa. Ovim putem, građani sa ove lokalne samouprave moći će da ostvare popust od 20 odsto na račun Infostana za iznošenje otpada.
Prijavljuje se pozivom na broj telefona 2061-773 i 2061-754 ili pisanim putem na mejl adresu reciklaza@savskivenac.rs, svakim radnim danom od 7.30 do 15.30, najkasnije do drugog aprila ove godine.
Sugrađani koji žele da učestvuju u ovoj akciji tokom prijave potrebno je da ostave svoje lične podatke, kao i broj uplatnice Infostana.
Korisnici eko-kesa zapremine 120 litara, popunjenu mešovitim reciklabilnim otpadom, moraju da iznesu svakog četvrtka najkasnije do 22 časa, do najbližeg kontejnera.
Preporučujemo

Budućnost reciklaže: Kampanja za pametnu reciklažu limenki pokrenuta u Beogradu
22. 01. 2021. u 14:30

ISTRAŽIVANjE POKAZALO Da li je građanima Srbije važnija ekonomija ili životna sredina
21. 10. 2020. u 14:43

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

OBJAVLjEN SNIMAK UBISTVA U METROU IZ DRUGOG UGLA: Vidite ŠTA su radili putnici dok je lepa Irina izdisala (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
MUČNE scene iz SAD.
10. 09. 2025. u 19:43
Komentari (0)