ПАСУЉ ЈЕДНОМ НЕДЕЉНО: Препорука за идеалну трпезу
ПОСТОЈИ много разлога због чега би требало бар једном недељно да се на трпези нађе пасуљ.

Фото Depositphotos
Ова махунарка богата је влакнима која снижавају ниво холестерола и убрзавају пробавне процесе. Споро се вари, што значи да пружа дужи осећај ситости, па након порције пасуља нећете брзо да огладните.
Пасуљ је и одлична замена за месо, стабилизује шећер у крви и одличан је извор енергије.
Он садржи праву комбинацију угљених хидрата и протеина који сатима дају осећај ситости и енергије.
Препоручујемо

ЧЕТИРИ ЗЕМЉЕ ЕУ ОДБИЛЕ ТРАМПОВ ПЛАН: Неће да купују америчко оружје за Украјину!
ЧЕТИРИ европске земље одбиле су да учествују у пројекту председника САД Доналда Трампа о куповини америчког оружја за Украјину.
16. 07. 2025. у 14:12

БЕБА ИЗ СРБИЈЕ СЕ УГУШИЛА НАОЧИГЛЕД РОДИТЕЉА: Незапамћена трагедија на Халкидикију
БЕБА из Србије, стара свега 13 месеци, изненада је изгубила живот у једном угоститељском објекту на Халкидикију. Како наводе грчки медији, ова незапамћена трагедија одиграла се пред очима дететових родитеља.
16. 07. 2025. у 14:33

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)