ЗА МНОГЕ је ово доба године идеално време да се храна припрема на роштиљу. Осим што је овај начин припреме за многе омиљен, роштиљање је истовремено и пријатан начин дружења уз јело. Оно што је мање познато јесте чињеница да и уз специјалитете са роштиља може да се изгуби вишак килограма. Једино ограничење које би требало да се поштује, да се дневно не поједе више од 70 грама интегралног хлеба.
НИЈЕ мали број људи који тешко подносе хладне дане. Разлог за то је што поједине особе осећају хладноћу интензивније од других, односно зимогрожљиви су.
ИДИ овамо, иди онамо - одлазак на посао, родитељски састанак, тренинг један, тренинг други, часови енглеског, пиће са пријатељима - све ово просечан савремен човек "углави" у само један свој дан.
Коментари (0)