КУПУСЊАЧЕ ЈАЧАЈУ ИМУНИТЕТ: Спречавају упале, али их обавезно једите куване
У СЕЗОНИ вируса и прехлада требало би јести што више купуса, броколија, кеља, прокеља, карфиола, јер су ове купусњаче природни антисептици који спречавају ширење сваке упале у организму.

Фото: Shutterstock
Осим тога, ово поврће прија здрављу дигестивног система, а јача и крвну слику.
За разлику од купуса, остале купусњаче увек би требало јести куване, јер има истраживања која показују да уколико се једу пресне могу да изазову појаву струме на штитастој жлезди.
БОНУС - НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

ДАЊУ САМ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, НОЋУ СТРИПТИЗЕТА: "Мушкарци ме се превише плаше, сама сам последњих седам година" (ФОТО)
ЖЕНА по имену Хејли Хупер открила је да јој самопоуздање „уништава“ љубавни живот јер мушкарци сматрају да је „превише застрашујућа“.
23. 05. 2025. у 18:06

ХРВАТ ПОГИНУО НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Био официр француске војске, борио се у Луганску
ТОНИ Херцег, Хрват из Босне и Херцеговине и официр француске војске, погинуо је 6. маја у Луганској области у Украјини.
23. 05. 2025. у 17:00
Коментари (0)