НАПРАВИТЕ БРЗЕ ГРИЦКАЛИЦЕ: Рецепт за пуњене пита штапиће (ВИДЕО)
ДОЛАЗЕ ненајављени гости, или бисте да обрадујете укућане - спремно је за 5 минута
 
                                                                                    FOTO: Privatna arhiva
Врло једноставна и брза грицкалица, може и као ужина или вечера. Ако се најаве гости, ево предлога. Фини хрскави залогај готов за 5 мин.
ПУЊЕНИ ПИТА ШТАПИЋИ - потребно је:
неколико готових кора FOTO: Privatna arhiva
200 гр сира
1 млад лук или мало спанаћа бареног 100 гр
уље, бибер, бели лук у гранулама
може мало кима
 
ПУЊЕНИ ПИТА ШТАПИЋИ - припрема:
Кору пресећи по ширини. Сир издробите, додајте сецкан лук или барени сецкан спанаћ, може и једно јаје. На дно коре убацити фил, савити странице и увити у танку ролницу све док имате надева. Пржити кратко на уљу. Служите топло.
Препоручујемо
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)