СПРЕМИТЕ РОЛОВАНЕ ПИЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Корак по корак до савршеног ручка (ФОТО/ВИДЕО)
АКО не знате шта да спремате данас, ми имамо фантастичну идеју
Роловане пилеће шницле - састојци:
1 пар пилећих шницли
100 г качкаваља
мало сенфа
соли, бибера
црвена слатка паприка
Још је потребно:
презле неколико кашика
брашно
3 јајета
уље
папирни убруси
Роловане пилеће шницле - припрема:
Месо исећи на шницле, па га излупати између фолије танко. Сваку шницлу добро посолити, побиберити, посути паприком, намазати сенфом и додати бели лук у гранулама. Затим на месо ставити листове сувог врата и качкаваља.
Увити у ролницу и завити у фолију. Оставити у фрижидер да одстоји сат времена.
Разбити и умутити јаја и мало посолити. Ролнице најпре провући кроз јаја, брашно, поново кроз јаја и презле. Пржити у дубоком уљу на средњој температури.
Кад се лепо зарумене, вадити на папирне убрусе. Сервирати уз кромпир пире.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ТАЈНЕ НАШИХ БАКА: Како да од једног теста направите - два пецива (ВИДЕО)
25. 03. 2023. у 21:00
ОВО ЋЕТЕ ВОЛЕТИ: Шуфнудле са жалфијом на бутеру - прсте да полижете! (ФОТО)
04. 03. 2023. у 18:00
ЂОКОВИЋ ОТКРИО: Отровали су ме у Аустралији, имао сам висок ниво тешких метала у крви
НАЈБОЉИ српски тенисер Новак Ђоковић открио је да је пре три године када је депортован из Аустралије отрован храном у имиграционом хотелу, где је био смештен.
09. 01. 2025. у 21:40
АМЕРИКАНЦИ ОБЈАВИЛИ МАПЕ СА РАТИШТА: Русија наставља продор дубље у Украјину, враћа територију у Курској области (ФОТО)
РУСИЈА наставља да продире дубље у Украјину и враћа сопствену територију у Курској области, показују најновије мапе са украјинског ратиша које је објавио Институт за проучавање рата (ISW).
09. 01. 2025. у 20:45
ТИТОВ СИН СЕ ТУЖИ СА ХРВАТСКОМ: ОЗНА га натерала да потпише да се одриче наследства
ИМАЊЕ Јосипа Броза Тита у Самобору у Хрватској, удаљено само километар од центра града, некада је била једна од његових приватних резиденција.
12. 01. 2025. у 20:00
Коментари (0)