ИДЕАЛАН РЕЦЕПТ ЗА БРЗ РУЧАК: Данас спремамо запечену тестенину са месом (ВИДЕО)
ЛАКА и брза припрема ручка

Foto: Bakina kuhinja
ЗАПЕЧЕНА ТЕСТЕНИНА - потребно је:
300 г тестенине по избору
1 главица црног лука
соли, бибера
200 г сира
2 кашике киселе павлаке
2 јајета
100 мл млека
3 кашике ренданог качкаваља
уље

Foto: Bakina kuhinja
ЗАПЕЧЕНА ТЕСТЕНИНА - припрема:
Лук исецкати, па га пропржити на уљу, додати млевено месо и динстати 15 мин. Додати соли и бибера.
Тестенину обарити, па исцедити. Додати млевено месо. У чинију разбити јаја, додати сир, млеко павлаку и качкаваљ. Плех подмазати уљем, па сипати тестенину са месом. Одозго излити јаја, и протрести тепсију да падне између тестенине и павлаке.
Одозго можете додати још мало ренданог качкаваља. Пећи око 45 минута да испари течност и лепо се запече. Уживајте у фантастичном укусу.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо

ПОСНЕ ПАПРИКЕ СА ПРОСОМ: ''Овако укусне још нисам јела''- поручује бака ( ВИДЕО)
26. 06. 2023. у 09:00

УКУСНЕ ШУФНУДЛЕ ОД КРОМПИР ТЕСТА: Рецепт за сваки дан! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
24. 06. 2023. у 07:00

УКУСНЕ ПОГАЧИЦЕ СА СИРОМ ОД ПАУЧИНА ТЕСТА: Слано пециво које ће укућани обожавати
15. 06. 2023. у 16:55

МОНСТРУОЗНО! Овај хоће да влада Србијом! Жене му криве кад их неко силује или пребије!
ВУК Нектаријевић, студент блокадер са Машинског факултета у Београду, који је тобож бициклом ишао у Стразбур, има у најмању руку проблематичне ставове.
20. 04. 2025. у 14:35

МАКРОН ПОСЛЕ РУСКОГ НАПАДА: Хитно нам је потребан мир
РУСКИ ракетни напад на град Суми на северу Украјине наглашава хитну потребу за наметањем примирја Русији, изјавио је данас председник Француске Емануел Макрон.
13. 04. 2025. у 15:34

Халид Бешлић "тежак" 13 милиона €, а живи од кирије - "увалио" се у кредит
"САДА изнајмљујем све и живим од кирије, тако је најбоље."
21. 04. 2025. у 18:56 >> 18:56
Коментари (0)