ПОСНА ШТРУДЛА СА ЧОКОЛАДОМ И ЏЕМОМ: Мекана као душа и никад укуснија
19. 04. 2024. у 13:00
Обично су нам је правиле баке, чији нас укуси враћају у детињство, а данас поред класичне мрсне, можете направити и посну.
Повезане вести

ПОСНЕ КУГЛИЦЕ ОД САМО 3 САСТОЈКА: Укусне посне куглице се брзо и једноставно припремају и савршене су за сваку прилику
Задовољство какво морате да пробате, куглице од кикирики путера и чоколаде.
21. 03. 2025. у 16:00

ПОСНО, УКУСНО А ПРАВИ СЕ ОЧАС ПОСЛА: Мраморни колач којим ћете одушевити укућане (ВИДЕО)
Посни мраморни кокос колач на води је толико укусан да га обожавају и највећи сладокусци!
14. 04. 2025. у 11:30

НАЈЛЕПША ПОСЛАСТИЦА НАШИХ БАКА: Посна штрудла са орасима
Мирисна посластица освојиће вас од првог залогаја.
13. 04. 2025. у 13:00

ПОСНЕ БРЕСКВИЦЕ: Колачићи нашег детињства
Популарне бресквице, колачићи инспирисани ванилицама, обично се праве од теста с млеком и јајима.
05. 04. 2025. у 14:30

ПОСНИ МУС КОЛАЧ: Посне посластице и те како могу да буду неодољиво укусне, а ова је прави доказ
Кремаста фантазија спремна очас посла.
01. 04. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00

ПИТА ОД ТИКВИЦА: Једноставан и укусан рецепт за сваку прилику
Пита са тиквицама се лако прави и врло је сочна, идеална за било који оброк.
15. 04. 2025. у 14:30

ТУРСКИ КОХ: Колач за паузу уз кафу и уживање, сочан и пун чоколаде и ораха - једноставно савршен (ВИДЕО)
Турски кох је један од најсочнијих колача који ћете пробати и зато је многима један од омиљених.
15. 04. 2025. у 13:00

КРЕМАСТА САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ И СЛАНИНОМ: Идеална за празничну трпезу
Пробајте ово кремасто савршенство, одушевиће вас.
15. 04. 2025. у 11:30

ОФАРБАЈТЕ ЈАЈА СОДОМ БИКАРБОНОМ: Потпуно природан начин за најлепше боје (ВИДЕО)
Бојење ускршњих јаја увек је радост, али када сте у трци с временом, шарање содом бикарбоном ће најбрже "ићи".
15. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)