КЛАСИЧНЕ КРОФНЕ: Стари и најједноставнији рецепт
23. 02. 2025. у 16:00
Кад се прохладе, напуните их омиљеним пекмезом или само поспите шећером у праху.
Најновије из рубрике

ЉУТЕНИЦА СА ШАРГАРЕПОМ И ПАПРИЧИЦАМА: Према бакином рецепту за уживање током целе зиме (ВИДЕО)
АКО још увек нисте, право је време за пирпему зимнице
03. 10. 2025. у 11:06

ЧОКОЛАДНА ПАЛАЧИНКА СА СЛАДОЛЕДОМ: Десерт који осваја на први залогај
Када се класична, танка палачинка сретне са кремастим сладоледом и топлим чоколадним сосом, добијамо посластицу која буди сва чула. Савршена комбинација топлог и хладног, меканог и глатког, овај десерт не само да изгледа спектакуларно, већ и доноси дашак луксуза у свакодневну трпезу.
03. 10. 2025. у 08:41

ПАУНД КОЛАЧ СА КРЕМ СИРОМ И ОРАСИМА: Рецепт за традиционални енглески колач
Када пожелите да на столу имате посластицу која спаја једноставност припреме и богатство укуса, паунд колач је прави избор. Овај класични десерт, пореклом из енглеске кухиње, добио је име по томе што се у оригиналу правио од једнаких делова брашна, путера, јаја и шећера.
03. 10. 2025. у 08:00

СЛАНИ МАФИНИ: Кукурузно пециво са паприком и медом
Ако волите топла, мирисна пецива са пуно укуса, ови слани кукурузни мафини су прави избор. За њихову припрему неће вам бити потребне егзотичне намирнице – све можете пронаћи у локалној продавници или на пијаци. Посебну чар даје глазура од меда и лимете која овим мафинима даје суптилан слаткаст завршетак.
03. 10. 2025. у 07:42

ЗАПЕЧЕНА БЛИТВА: Кремасто јело које ћете обожавати
Лаган оброк пун укуса и хранљивих састојака, савршен за цео дан – као ручак, вечера или здрав међуоброк. Ова запечена блитва комбинује једноставне састојке у јело које је истовремено мекано, кремасто и пуно ароме.
03. 10. 2025. у 07:00
Коментари (0)