ЖУ-ЖУ ПУЊЕН СИРОМ И СПАНАЋЕМ: Популарно пециво на мало другачији начин
20. 04. 2024. у 07:00
За доручак или вечеру направите пуњени жу-жу који се пече само 15 минута. Да бисте направили овако укусан жу-жу потребано је да лиснато тесто напуните смесом од спанаћа и сира.
Повезане вести

НЕ МОРА СВАКИ ДОРУЧАК ДА БУДЕ СЛАН: Замесите пуњене слатке кифле и сачекајте да се охладе пре него што навалите на њих
Доносимо вам рецепт за пуњене слатке кифле.
24. 05. 2025. у 07:00

БОЉИ НЕГО ИЗ ПЕКАРЕ: Рецепт за домаће ђевреке
УКОЛИКО сте љубитељ домаћих пецива, испробајте и овај рецепт за најбољи ђеврек.
13. 05. 2025. у 19:00

ЛИСНАТЕ РОЛНИЦЕ СА СПАНАЋЕМ И СИРОМ: Хрскаве, пуњене и готове за 20 минута
Пуњене ролнице од лиснатог теста са спанаћем и сиром су савршене за укусну ужину или предјело. Брзо се праве и фантастично изгледају на столу.
29. 04. 2025. у 07:00

НЕВЕРОВАТНО ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ: Мини пециво са сиром, идеално за доручак, прославе или вечеру (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за преукусно мини пециво са сиром, остаје свеже и сутрадан.
20. 04. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

САВРШЕНА ЗДРАВА ПОСЛАСТИЦА: Брзе мини палачинке
ДАНАС са вама делимо идеју за брзи и здравији доручак – мини палачинке са пахуљицама.
04. 07. 2025. у 19:00

ПОТПУНО ДРУГАЧИЈЕ ОД "ОБИЧНИХ": Сармице од младог купуса
ОДЛИЧАН су избор за летње дане јер нису тешке за варење а лако се и брзо праве.
04. 07. 2025. у 16:00

БРУСКЕТЕ ОД АВОКАДА: Укусни канапеи за све прилике
ТРАЖИТЕ идеалан грицкалицу која је једноставна, освежавајућа и пуна укуса? Брускете од авокада су баш то – здрави, кремасти и лаки за припрему, одлични за журке, породичне ручкове или као лака ужина. Уз само неколико састојака, имате канапе који ће свима привући пажњу и окусити сваку прилику!
04. 07. 2025. у 13:00

ИЗГЛЕДА КАО ДА СТЕ ГА КУПИЛИ У НАЈБОЉОЈ ПОСЛАСТИЧАРНИЦИ: Освежавајући летњи колач
НИКО неће веровати да сте сами направили овај колач.
04. 07. 2025. у 12:49

НЕВЕРОВАТНО СЛАСНА И УКУСНА: Проја са чварцима
ЗА све љубитеље чварака, ово је права посластица, јер кад се нађу у проји добије се феноменалан спој укуса!
04. 07. 2025. у 10:00
Коментари (0)