БРИОШ: Француски слатки хлеб, замирисаће целим домом
11. 09. 2024. у 07:00
Свака држава се поноси својим кулинарским мајсторијама и укусима, па је често тешко издвојити онај најбољи. Француска је позната по својим рецептима од теста, па је овај слатки хлеб придобио много симпатија.
Повезане вести

ЛАГАН, ХРАНЉИВ И СПРЕМАН БЕЗ МУКЕ: Безглутенски хлеб од броколија (ВИДЕО)
САВРШЕН спој здравља и укуса.
16. 06. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

ЗДРАВ ОБРОК ЗА СВАКИ ДАН У ОБЛИКУ СУФЛЕА: Запечена пилећа џигерица из рерне
ЛАГАНИ, печени суфле са пилећом џигерицом, поврћем и благим зачинима права је промена у односу на класичне џигерице на тигању – мекан је, пун укуса и идеалан за послужење топлог или хладног.
27. 07. 2025. у 07:00

ЛАГАН И КРЕМАСТ ПРИЛОГ: Пире од тиквица и кромпира
КАД тиквице преплаве пијаце, а кромпир чека да се искористи – овај пире спаја све што лето тражи: лакоћу, кремасту текстуру и освежавајућ укус.
26. 07. 2025. у 20:00

ПРАВЕ СЕ БРЗО, БЕЗ ПОХОВАЊА И ПРЖЕЊА, А ЈЕДУ СЕ С НОГУ! Домаће грисине од пилетине
ОВЕ грисине од пилетине су здраве, практичне и идеалне за понети, пробајте, и стално ћете их правити.
26. 07. 2025. у 18:54

РЕЦЕПТ ЗА ПАНЦЕРОТЕ: Идеалне за доручак, ужину или за пут
МЕКО тесто, топљени сир, парадајз сос и омиљени додаци – све што волимо код пице, сада у форми златно печених паницерота. Идеалне за доручак, ужину или понети на пут.
26. 07. 2025. у 10:00

ШТРУДЛА СА МАКОМ: Мирисна, мекана и пуна укуса (РЕЦЕПТ)
ШТРУДЛА са маком је прави класик домаће кухиње. Уз овај једноставан рецепт, лако ћете направити посластицу која враћа у детињство и мами осмехе.
26. 07. 2025. у 09:00
Коментари (0)