РЕЦЕПТ ЗА СЛАНЕ ШТАПИЋЕ: Ако волите пециво, ово ће дефинитивно постати ваше омиљено
04. 12. 2024. у 13:00
Слани штапићи су чест избор када је доручак у питању, а ако сте мислили да су они компликовани за припрему, знајте да сте се преварили.
Повезане вести

ПРЖЕНИ ШТАПИЋИ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Право мало задовољство које се спрема брзо и једноставно, а нестаје још брже
Ови пржени штапићи са шунком и сиром су мекани изнутра, хрскави споља и савршени за доручак, ужину или дружење. Нема квасца, нема чекања да нарасте – само замутите, развучете и пржите.
13. 05. 2025. у 08:00

ЛИСНАТЕ РОЛНИЦЕ СА СПАНАЋЕМ И СИРОМ: Хрскаве, пуњене и готове за 20 минута
Пуњене ролнице од лиснатог теста са спанаћем и сиром су савршене за укусну ужину или предјело. Брзо се праве и фантастично изгледају на столу.
29. 04. 2025. у 07:00

НЕВЕРОВАТНО ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ: Мини пециво са сиром, идеално за доручак, прославе или вечеру (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за преукусно мини пециво са сиром, остаје свеже и сутрадан.
20. 04. 2025. у 07:00

БРЗ И УКУСАН ДОРУЧАК: Најукусније пица панцероте
Топле, мекане и веома укусне пица панцероте са два пикантна фила које ће вас освојити већ код првог залогаја.
03. 04. 2025. у 07:00

ПЕЦИВО ПО МЕРИ СВИХ УКУЋАНА: Пужићи са сиром, савршен топли и мирисни доручак
Домаћи пужићи са сиром су мекани и ваздушасти, идеални за доручак или вечеру.
28. 03. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

БАШ КАО БАКИНА: Старинска пита са месом
Рецепт који се преносио генерацијама, са колена на колено, за укусну питу коју воли и старо и младо.
04. 07. 2025. у 07:20

САВРШЕН ЗА ТОПЛО ВРЕМЕ И ЈАКО СЕ БРЗО ПРАВИ: Освежавајући мус од вишања
ПРАВИ летњи слаткиш у чаши који ће вас освежити и засладити - мус од вишања!
03. 07. 2025. у 19:56

ЛАКА, ОСВЕЖАВАЈУЋА И УКУСНА: Пилећа салата са бресквама
ЛАГАНА и освежавајућа, а држаће вас дуго ситим.
02. 07. 2025. у 12:00

ЈЕДИНСТВЕН ЗБОГ СВОЈЕ САВРШЕНЕ СЛАТКОЋЕ: Медено срце
ОМИЉЕНИ медењак многих генерација који буди сва чула.
02. 07. 2025. у 11:00

ТРЕБА ВАМ САМО НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Домаћи сенф
ПИКАНТАН и укусан, даће шмек сваком јелу.
02. 07. 2025. у 10:00
Коментари (0)